Čo majú mať na tanieri Barani, Býci a Blíženci (II. časť)

23.01.2020
20
 

BARAN (21. 3. - 20. 4.)

Prvé rohaté znamenie je práve vzorným jedákom. Zdravé stravovanie nie je pre neho. Neláme si hlavu, či si dá niečo v rýchlom občerstvení, neráta kalórie zo zákuskov. Čomu by sa Barani mali vyhnúť, pozrite si v galérii.

A čo by v ich kuchyni nemalo nikdy chýbať? Orechy a ovocie sú pre baraní žalúdok vynikajúce. Pomôže im doplniť veľký výdaj energie, ktorý je pre toto znamenie charakteristický. Rovnako by na tanieri mali mať častejšie ryby – lososa, tuniaka, či makrelu. A hlavne, Barani nech si doprajú aj malé desiate plné kvalitných bielkovín.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býci sú labužníci. Jedlom liečia kdejaké „úrazy“ v osobnom či pracovnom živote. Milujú sladké, ale čo býk potrebuje pre život – pozrite si v galérii.

A čoho by sa mál Býk vyvarovať? Častému jedeniu, veľkým porciám, tučným jedlám maslovým krémom, smotane, či rezňom. Tvaroh, čerstvé ovocie, miesto cukru trochu medu či javorového sirupu. Ideálnym ovocím pre býka je ananás, prečistí mu tráviaci trakt a pôsobí protizápalovo.

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci sú experimentátori v kuchyni a radi varia. Milujú mäso, ryby i zeleninu. V galérii si pozrite, ktoré potraviny sú pre toto znamenie osožné.

Dopriať si môžu aj kávu, ale vynechať by mali korenené jedlá a preháňať by to nemali ani so soľou.   

zdroj foto: Instagram

4 RECEPTY ZO ŠOŠOVICE

 

Autor: db
FocusMedia
Videorecepty
 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Čo majú mať na tanieri Barani, Býci a Blíženci (II. časť)
db